Nieuwe look HEMA: Verbouwings-feestje met veel aanbiedingen

WAALWIJK - Het zal de trouwe klant vast niet ontgaan zijn: in de Hema in Waalwijk werd de laatste weken druk gewerkt aan een nieuwe look. Nu de werkzaamheden bijna afgerond zijn doet bedrijfsleider Peter Plaisier met de Maasroute een rondje in de winkel.
De meest in het oog springende verandering is meteen bij binnenkomst: de lunchroom is anders gesitueerd en een nieuwe vloer en nieuw meubilair geven de ruimte een warme en welkome uitstraling. “Niet alleen het uiterlijk van de lunchroom is veranderd, ook het aanbod zal regelmatig wisselen en gevarieerder worden, we gaan bijvoorbeeld ook een high tea arrangement aanbieden” vertelt Peter Plaisier.
Helemaal achterin de winkel hebben grote veranderingen plaatsgevonden. De vlees-, kaas- en broodafdeling en de klantenservice zijn gewisseld van plaats en het assortiment, vooral in ontbijtproducten, is behoorlijk uitgebreid. Het toilet bevindt zich ook achterin. “Het toilet in onze winkel wordt redelijk druk bezocht, wij zijn in het winkelcentrum één van de weinige winkels met een openbaar toilet, maar in de lunchroom zorgde dit regelmatig voor enige overlast. Door het toilet te verplaatsen hopen we die opgelost te hebben,” legt de bedrijfsleider uit.
Door een achterliggende magazijnruimte bij de winkel te betrekken is het aantal vierkante meters enigszins toegenomen, maar door een betere opstelling van de winkelstellingen oogt de winkel veel groter en vooral overzichtelijker. “We hebben alle hoge stellingen eruit gehaald, alle gangpaden zijn breder en alle stellingen staan in lijn met elkaar, zodat het geheel rustiger overkomt.” Bij de kassagroep is meer ruimte gecreëerd en op korte termijn komt er nog een kassagroep bij. De kassas in de winkel verdwijnen dan. Ook is de allernieuwste huisstijl zoals die tegenwoordig ook in andere Hema vestigingen wordt gehanteerd, aangepast.
De werkzaamheden zijn gefaseerd uitgevoerd, om het winkelend publiek zo min mogelijk overlast te bezorgen. Aanstaand én volgend weekend wil Hema haar klanten het verbouwingsfeestje mee laten vieren door middel van aanbiedingen op de afdelingen die het meest veranderd zijn. Zie hiervoor de advertentie in deze Maasroute.

Meer nieuws uit Gemeente Waalwijk

 1. 10 jaar terug in de tijd: MVV Maastricht  Door Fans Voor Fans (persbericht)
 2. Full coverage
 1. KNMI waarschuwt voor zware tot zeer zware windstoten  Waalwijk.nieuws.nl (persbericht)
 2. Full coverage
 1. Autobedrijf Van Mossel neemt dealerbedrijven over  Het Financieele Dagblad
 2. Full coverage
 1. D'n Bogerd winnaar Peelland Kersttoernooi  Weekblad voor Deurne
 2. Full coverage
 1. Diverse regelkasten in Waalwijk beklad met tekst ?Fuck Allah?  Waalwijk.nieuws.nl (persbericht)
 2. Full coverage
 1. Ne giden belli ne de gelen  Bursa.com - Bursa Haberleri
 2. Full coverage

Nieuwsfeed door Google Nieuws.