Theaterseizoen gaat weer van start: Nog kaartjes voor Youp van het Hek

CUIJK/BOXMEER - Op dinsdag 8 september gaan de Schouwburg Cuijk en het Weijertheater Boxmeer weer open.

Na een succesvolle voorinschrijving van theatervoorstellingen zijn Schouwburg Cuijk en Weijertheater Boxmeer op 14 juli gestart met de verkoop van losse toegangskaarten. Op 8 september gaan in beide theaters de kassa's weer open!

Er is nog heel veel keuze voor verschillende topartiesten en dito voorstellingen als Dolf Jansen, Jan Jaap van der Wal, Ali B, Richard Groenendijk, Scapino Ballet Rotterdam, Lenette van Dongen, Mini & Maxi in de musical 'Dorus', Kenneth Herdigein als Nelson Mandela in de musical 'Amandla! Mandela', Disney's Musical Sing-a-Long met Chantal Janzen en Jamai Looman (voor de hele familie), de Kabouter Plopshow (voor de allerkleinsten), de popgroepen Venice en Intwine, en vele andere, in evenzoveel verschillende disciplines, van cabaret tot musical, van opera tot jeugdtheater, van toneel tot muziek.

Youp van 't Hek

De verkoop van de resterende toegangskaarten voor Youp van 't Hek (op vrijdag 27 en zaterdag 28 november '09 in Schouwburg Cuijk, op dinsdag 22 september in Weijertheater Boxmeer) start op: dinsdag 8 september '09 om 10.00 uur aan de betreffende theaterkassa. Geen telefonische verkoop.
In Schouwburg Cuijk geldt een maximum van 4 kaarten per persoon; in het Weijertheater Boxmeer geldt een maximum van 2 kaarten per persoon.

Openingstijden kassa's

Schouwburg Cuijk: Di t/m vr van 13-16 uur, alsmede 1 uur voor aanvang van elke voorstelling. Tel. 0485-315107. Weijertheater Boxmeer: Ma t/m vr van 10-16 uur, alsmede 1 uur voor aanvang van elke voorstelling. Tel. 0485-578608.
Via www.schouwburgcuijk.nl en www.deweijer.nl kan men 24 uur per dag toegangskaarten bestellen.

Meer nieuws uit Siebengewald

  1. Bethlehem works on plan to cut carbon emissions  Allentown Morning Call
  2. Full coverage
  1. Mit Sekt, Spa und Glcksschwein  Mrkische Onlinezeitung
  2. Full coverage
  1. Mit Sekt, Spa und Glcksschwein  Mrkische Onlinezeitung
  2. Full coverage
  1. Evelyn Askolovitch survivante de la Shoah  Actualit Juive
  2. Full coverage
  1. Zwlf Menschen sterben bei Flugzeugabsturz  L'essentiel Deutsch
  2. Full coverage

Nieuwsfeed door Google Nieuws.